Heropening scholen

Beste ouders/verzorgers,

Gisteravond heeft premier Rutte aangekondigd de scholen langzamerhand te willen heropenen per 11 mei 2020. Wij zijn direct aan de slag gegaan met de inrichting van de heropening en alle maatregelen die hierbij komen kijken. 

We zijn ons aan het voorbereiden op de heropening van de scholen en houden rekening met de anderhalve meter samenleving. We gaan dan ook striktere afspraken maken over hygiënemaatregelen en het halen en brengen van uw kind/kinderen, uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast nemen we zelf maatregelen die volgens ons nodig zijn om de hygiëne binnen de scholen te kunnen waarborgen. 

Wij hebben de gezondheid en welzijn van al onze kinderen, ouders/verzorgers en werknemers hoog in het vaandel staan en doen er derhalve alles aan om deze start in het onderwijs zo veilig mogelijk te kunnen maken. Wij kunnen begrijpen dat er mensen met zorgen zullen zijn. Wij vragen daarom om uw medewerking en uw vertrouwen in onze leerkrachten, directie en het bestuur. Wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren met meer details rondom de genomen maatregelen. 

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met hartelijke groet,

DirectieGeschreven door:
Mehmet
Directeur