Inzameling project Ethiopië

Lieve ouders/verzorgers,

Tijdens het Project Yemen hebben wij als school bewezen dat we echt één ummah zijn! Ababil en El Furkan slaan de handen weer in één en hebben wij het volste vertrouwen in de ouders, leerlingen en collega’s. Vooral in deze gezegende maand is het geven van liefdadigheid van belang.

In samenwerking met Stichting IGMG Hasene Hulporganisatie Nederland willen wij een project starten, waarin wij een school zullen adopteren. Het doel hiervan is om een school, die nu in de puin ligt te renoveren. Wij zullen uiteraard ook de plannen met u delen en het eindresultaat.

Om tot dit doel te komen, hebben wij een bedrag van €75.000 nodig. Dit geldbedrag zal middels verschillende activiteiten opgehaald worden. Zo zal er weer een pizzadag georganiseerd worden, een bazaar en nog vele andere dingen! Uiteraard kunt u ook gewoon doneren door bijvoorbeeld geld over te maken op de rekening. Vanaf 21 mei, zult u dagelijks tot het einde van de Ramadan, twee van onze leerlingen bij de ingang van de deur treffen met collectebussen om een bijdrage op te kunnen halen voor dit project.

De Profeet Mohammed (vrede zij met hem) zei:
“Wanneer een persoon sterft, zijn zijn daden tot een einde gekomen, met uitzondering van drie dingen: de doorlopende liefdadigheid (Sadaqah Jariyah), kennis waarvan wordt geprofiteerd en een rechtschapen kind dat voor hem bidt.” (Muslim, Tirmidhi)

Walaikoem salaam,

Team Ababil & El Furkan

Geschreven door:
Sabah 
Administratie